Meniu
X Inchide

Termeni si conditii

Vizitarea, folosirea si comandarea produselor de pe website-ul www.seminte-ingrasaminte-turba.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. www.seminte-ingrasaminte-turba.ro  isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari website-ului www.seminte-ingrasaminte-turba.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta website-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Pentru a folosi in conditii bune website-ului www.seminte-ingrasaminte-turba.ro va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.seminte-ingrasaminte-turba.ro.

Toate preturile de pe acest website contin TVA!

Confidentialitate

Datele personale care sunt introduse de catre utilizatorii serviciilor noastre vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui website.

Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate la adresele solicitate de client. Pagina de internet www.seminte-ingrasaminte-turba.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui website, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui website, fara acordul dumneavoastra explicit.

Adresa de e-mail inregistrata in momentul comenzii va putea fi utilizata pentru a trimite informatii legate de produsele comercializate, promotii, etc. Pentru a nu primi nici un fel de mesaje din partea www.seminte-ingrasaminte-turba.ro trimiteti un email la adresa de contact prin care solicitati stergerea adresei de email din baza noastra de date.

Livrarea produselor

Livrarea se face in toata tara prin curier.Nu efectuam livrari externe.

Costul transportului /sac este de minim 50 lei. Nu livram turba sau pamant prin curierat. 

Declinarea responsabilitatii

www.seminte-ingrasaminte-turba.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui website.

www.seminte-ingrasaminte-turba.ro incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici, pret), dar datorita volumului mare de produse aflate in baza noastra de date, www.seminte-ingrasaminte-turba.ro nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui website este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe website in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.

Activitatea de comercializare si distributie din oferta website-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. www.seminte-ingrasaminte-turba.ro nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Drepturile de autor

Continutul acestui website, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date sunt proprietatea www.seminte-ingrasaminte-turba.ro si este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul proprietarului a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru achizitionarea produselor in numar mai mare decat cel disponibil in stoc, se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Pentru produsele cumparate, www.seminte-ingrasaminte-turba.ro. emite factura fiscala, aceasta urmand sa insoteasca produsele comandate.

Litigii

Conflictele aparute intre utilizatorii website-ului www.seminte-ingrasaminte-turba.ro si www.seminte-ingrasaminte-turba.ro vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 20 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine Judecatoriei Arad pentru solutionarea cauzei.